Suomen Hiusyrittäjien uusi hallitus

Suomen Hiusyrittäjien liittokokous valitsi liiton puheenjohtajan ja sekä viisi hallituksen jäsentä erovuoroisten tilalle 26.9.2021 Oulussa pidetyssä liittokokouksessaan.

Puheenjohtajaksi toiselle kolmivuotiskaudelle valittiin Satu Kallio Haminasta (Kotkan ja Haminan Seudun Hiusyrittäjät).

Hallituksen erovuoroisista jäsenistä uudelle kaksivuotiskaudelle valittiin Laura Hänninen Lahdesta (Kouvolan Seudun Hiusyrittäjät), Marja Harjamaa Espoosta (Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjät) sekä Eeva Ekstam Askolasta (Porvoon Hiusyrittäjät).

Uusina hallituksen jäseninä aloittavat Joni Pekkala Oulusta (Oulun Hiusyrittäjät) ja Nina Halt Helsingistä (Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjät).

Vanhoina hallituksen jäseninä jatkavat Niina Rahkonen Virolahdesta (Kotkan ja Haminan Seudun Hiusyrittäjät), Eeva Heikkinen Kempeleestä (Oulun Hiusyrittäjät), Marita Numminen Kotkasta (Kotkan ja Haminan Seudun Hiusyrittäjät), Miia Koivisto Askolasta (Porvoon Hiusyrittäjät) ja Tiina Sohlberg Lahdesta (Lahden Hiusyrittäjät).

Onnea uudelle hallitukselle!