Vastaa Digi- ja väestötietoviraston kyselyyn 30.4. mennessä!

Digi- ja väestötietovirasto kutsuu sinut vaikuttamaan hiusalan yrittäjien digiloikkaan:

Kuluttajien käyttäytyminen on viimeisten vuosien aikana ja erityisesti pandemian johdosta muuttunut paljon. Nykyään yhä useammille on luonnollista hoitaa asiat netissä joustavasti ja helposti oman aikataulun mukaan.

Tässä asiassa lähestymme sinua. Digi- ja väestötietoviraston on tuottanut videon, jossa yrittäjä Tiina Kukkohovi Salon TC:stä kertoo, kuinka hän otti nettiajanvarauksen käyttöön pari vuotta sitten ja miten se on vaikuttanut hänen liiketoimintaansa ja arkeensa.

Toivomme sinun käyttävän aikaasi yhteensä 5 minuuttia katsomalla videon ja vastaamalla sen jälkeen muutamiin kysymyksiin. Näin olet mukana vaikuttamassa suomalaisten pienyrittäjien digiloikan suuntaan.

1. Katso tästä yrittäjä Tiina Kukkohovin video (kesto 2,5 min): https://dreambroker.com/channel/3r2i5g5o/a521wrax
  2. Vastaa lyhyeen kyselyyn: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/bylink?p=-m2u1ilNgtyzqCOhQs9GyxbPWyj-J5vU0pGcQEyo-76p4FVQBJi_jRHYiPiDaOIZMssGswH69PA-BX_LceV1GQ2

Vastaamalla osallistut 50 euron arvoisten lahjakorttien arvontaan.

Kiitos, että vaikutat!

Terveisin,

Minna Piirainen
Digituen projektipäällikkö
Digi- ja väestötietovirasto

• Vastaa lyhyeen kyselyyn viimeistään 30.4. Vastaaminen vie noin 3 minuuttia.
• Kyselyn vastaajien kesken arvotaan 4 kpl 50 euron arvoisia GoGift-lahjakorttieja.
• Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja ne ovat vain DVV:n digituen projektitiimin käytössä.
• Osoitelähde: Bisnode Finland yritysrekisteri