Suomen Hiusyrittäjät ry:lle PINNIn Kultakampa-mainepalkinto

Suomen Hiusyrittäjillä oli kunnia vastaanottaa upea tunnustus PINNI-lehdeltä järjestömme pitkäaikaisesta työstä.

30. Kultakampa-mainepalkinto myönnettiin Suomen Hiusyrittäjille ainutlaatuisesta toiminnasta hiusalan yhteisöllisyyden eteenpäin viemisessä, sekä erityisen tuen ja turvan tarjoamisesta suomalaiselle hiusalalle vaikeana korona-aikana.

Palkinto luovutettiin 14.5.2022 Pinni Nordic Hair Star -tapahtumassa Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä. Puheenjohtaja Satu Kallio vastaanotti palkinnon painottaen, että palkinto on saavutus kaikille, jotka ovat järjestön toiminnassa olleet vuosien mittaan mukana sekä erityisesti toimistolle, jossa toiminnanjohtaja Marja Pahkala ja järjestösihteeri Tiina Haapapuro tekevät töitä joka ikinen päivä hiusalan yhteisen hyvän vuoksi.

Suomen Hiusyrittäjät kiittää nöyrästi PINNIä tästä arvokkaasta tunnustuksesta!