Jäsenmaksut 2022

Liittokokous päätti vuosittaisessa kokouksessaan 26.9.2021 liiton jäsenmaksujen suuruudesta. Jäsenmaksut 1.1.2022 alkaen ovat seuraavat:

Juniori- / seniorijäsenyys 66 € / vuosi
Henkilöjäsenyys 233 € / vuosi
Yritys 1 (1-3 hlöä) 399 € / vuosi
Yritys 2 (4-6 hlöä) 551 € / vuosi
Yritys 3 (7-9 hlöä) 652 € / vuosi
Yritys 4 (10-16 hlöä) 798 € / vuosi
Yritys 5 (17-50 hlöä) 1000 € / vuosi
Yritys 6 (51-99 hlöä) 1354 € / vuosi
Yritys 7 (100 -> hlöä) 1859 € / vuosi

Jatkossa jäsenmaksu on mahdollista maksaa myös pienemmissä erissä. Guida Invest tarjoaa jäsenistöllemme mahdollisuutta jäsenmaksun maksamiseen osamaksulla. Suomen Hiusyrittäjien sääntöjen mukaisesti jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva, jäsenmaksukausi on 1.1.-31.12. ja mahdollinen jäsenyyden irtisanominen tulee tehdä aina hyvissä ajoin ennen jäsenmaksukauden vaihtumista. Jäsenmaksun osittamisessa jäsen solmii määräaikaisen (vuodeksi kerrallaan) osamaksusopimuksen Guida Investin kanssa ja sopimuksen ajan vastaa kaikista osamaksuun liittyvistä maksuista ja lisäkuluista suoraan rahoittajalle.

Jäsenet voivat hakea jäsenmaksun ositusta myöhemmin ilmoitettavan linkin kautta ja samaisen linkin kautta uudet jäsenet voivat hakea luottopäätöstä jo ennen jäsenyyden hakemista. Lisätietoja jäsenmaksujen osittamisesta julkaistaan verkkosivuillamme myöhemmin.