Kokouskutsu ylimääräiseen liittokokoukseen 8.10.2022

Suomen Hiusyrittäjien hallitus kutsuu koolle ylimääräisen liittokokouksen 8.10.2022 Helsinkiin.

Kokouksessa käsitellään Suomen Hiusyrittäjät ry:n toiminnan lopettamista ja yhdistyksen mahdollista purkamista.

KUTSU YLIMÄÄRÄISEEN LIITTOKOKOUKSEEN

8.10.2022 klo 10:00 (valtakirjojen tarkastus 9:15-9:45)

Miraculos, Salomonkatu 17 A, 10 krs. 00100 Helsinki

Suomen Hiusyrittäjien hallitus kutsuu koolle ylimääräisen liittokokouksen koskien Suomen Hiusyrittäjät ry:n purkamista. Päätös liiton purkamisesta on tehtävä kahdessa, vähintään kahden kuukauden väliajoin pidettävässä, erikseen koolle kutsuttavassa liittokokouksessa. Purkamispäätöksen tekemiseen vaaditaan, että sen puolesta on annettu vähintään ¾ annetuista äänistä kummassakin kokouksessa.

Liiton yhdistysjäsenet ovat oikeutettuja lähettämään liittokokoukseen edustajiaan liiton sääntöjen 7 § mukaisesti. Yhdistysjäsenet vastaavat lähettämiensä edustajien kaikista liittokokouskuluista. Yhdistysjäsenille on tiedotettu liittokokousosallistumisen yksityiskohdista erillisellä kirjeellä. Mikäli olet paikallisyhdistyksen jäsen ja haluaisit osallistua kokoukseen, olethan yhteydessä omaan yhdistykseesi asian tiimoilta.

Liiton suorajäsenen, joka haluaa osallistua liittokokoukseen, tulee ilmoittaa siitä vapaamuotoisesti, mutta kirjallisesti liiton toimistoon 22.9.2022 mennessä. Suorajäsen vastaa itse kaikista liittokokouksen matka-, majoitus- ja ruokailukuluista sekä niiden varauksista. Lisätiedot toimisto@hiusyrittajat.fi.

Liittokokouksen yhteydessä ei järjestetä kahvitusta, ruokailua tai majoituskiintiöitä, jokainen osallistuva taho vastaa itse tarvittavista järjestelyistä näihin asioihin liittyen.