Se tunne kun olet saanut loistavaa palvelua ja ihanat uudet hiukset!

Tutustu jäseniemme ammattitaitoisiin palveluihin.

Jäsenyritykset on listattu aakkosjärjestyksessä sinulle tutun liikkeen löytämisen helpottamiseksi.

Suomen Hiusyrittäjien Jäsenliikkeet

Hae...
Suodata
Kuvituskuva-5.jpg
Tervetuloa asiakkaakseni Kampaamo Zealiin!
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-3.jpg
AHOTIE ON YKSI SUOMEN VANHIMMISTA samalla nimellä toimivista Parturi-Kampaamoista jotka ovat olleet saman yrittäjäsuvun hallussa. Ahotien arvot ovat pysyneet samoina kaikki vuosikymmeninä; Hiusalan osaaminen, hyvä asiakaspalvelu, jatkuva kehittyminen, innovointi sekä työtä pelkäämätön ote yrittäjyyteen.
Seuraa Meitä
Kuva-2-13.jpg
Meillä harmainkaan maanantai ei ole alakuloinen, vaan palvelemme asiakkaitamme iloisissa tunnelmissa jokaisena arkipäivänä. Jos aikatauluusi sopii kampaamokäynti vain aikaisin aamulla tai myöhään illalla, ei hätää. Aukioloaikamme ovat joustavat. Tarvittaessa olemme avoinna myös lauantaina ja sunnuntaina.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-3.jpg
Olemme monipuolisten palveluiden parturi-kampaamo sekä ekokampaamo. Perinteisten parturi-kampaamo palveluiden lisäksi liikkeessämme tehdään kasvivärjäyksiä, hiustenpidennyksiä/tuuhennoksia teippi-, sinetti -ja Magotekniikalla. Saat meiltä myös kampaus -ja meikkauspalvelut isoihin ja pienempiin juhliisi.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Tarjoamme asiakkaillemme kattavat ja monipuoliset kampaajapalvelut, suositut ripsien pidennykset klassisista volyymeihin sekä huippulaadukkaat hiusten kotihoitotuotteet. Kampaajamme auttavat sinua mielellään valitsemaan juuri sinun hiuksillesi sopivat ja kampaamokäynnin aikana tehtyjä hoitoja tukevat tuotteet.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Palvelemme CoCo:ssa ammattitaidolla ja iloisella asenteella, asiakkaan toiveita kuunnellen. Käymme säännöllisesti kouluttautumassa alan koulutuksissa, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme ajankohtaisia hiustrendejä ja uusia ideoita.
Seuraa Meitä

Katso löytyykö tuttuja yrityksiä listalta…