Se tunne kun olet saanut loistavaa palvelua ja ihanat uudet hiukset!

Tutustu jäseniemme ammattitaitoisiin palveluihin.

Jäsenyritykset on listattu aakkosjärjestyksessä sinulle tutun liikkeen löytämisen helpottamiseksi.

Suomen Hiusyrittäjien Jäsenliikkeet

Hae...
Suodata
hiustenykkönen2
Parturi-Kampaamopalvelua usealla paikkakunnalla. Leikkaukset; Värjäykset; Monivärit/raidat; Kampaukset; Pidennykset ja permanentit; Ripset/kulmat; Hiushoidot; Parta;
Seuraa Meitä
Hiustropiikki1
Hiustenleikkaukset myös ilman ajanvarausta. Hiustropiikin palveluihin kuuluvat perinteisten parturikampaamopalveluiden lisäksi kosmetologipalvelut, peruukit, hiuslisät, kynsipalvelut, meikit ja suihkurusketukset.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-3.jpg
Palveluihini kuuluu leikkaukset, värjäykset, myös kasvivärit, kihartamiskäsittelyt ja hiustenpidennykset. Liike on auki maanantaista – lauantaihin sopimuksen mukaan. Tervetuloa hakemaan uutta ilmettä hiuksiisi!
Seuraa Meitä
HiusVintti2
Hiusvintti on täyden palvelun parturi-kampaamo Kempeleen keskustassa. Tarjoamme monipuolisesti parturi-kampaamopalveluja; hiustenleikkaus, hiustenvärjäys, rakennekäsitely, kampaukset sekä Kerastase-hoidot.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-nettisivut-jasenliike-21.jpg
Tarjoamme monipuolisia kampaamo­palveluita toiveidesi mukaan. Toteutamme niin tarkat hiusten­leikkaukset, näyttävät hiusten värjäykset, valloittavat permanentit ja suoritus­käsittelyt, upeat juhla­kampaukset kuin kauniit hiusten­pidennyksetkin. Myymme myös laadukkaita hiusten­hoitotuotteita, joilla voit ylläpitää hiustesi hyvinvointia kotona. Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi HS-Salonkiin!
Seuraa Meitä
1
J.Mäki Professional on näkemyksemme nykyaikaisesta hiusten kauneudesta ja hyvinvoinnista. Tutkimustuloksiin pohjaavissa tuotteissamme käytämme mahdollisimman paljon luonnollisia raaka-aineita. Hiushoitotuotteet ovat luotu asiakkaiden tarpeiden mukaan.
Seuraa Meitä
Kampaamo-Kauneus­hoitola Diosa huolehtii hiuksesi kuntoon. Kaipasit sitten leikkausta, uutta mallia, värjäystä tai permanenttia, voit luottaa ammatti­taitoiseen työnjälkeen ja miellyttävään loppu­tulokseen.
Seuraa Meitä
Frame2
Kampaamo Frame on ympäristöystävällisempään kauneudenhoitoon keskittyvä hius- ja kauneusstudio Turun ydinkeskustassa. Tarjoamme kattavasti palveluita kauneuteen ja hyvinvointiin ekologisemmilla vaihtoehdoilla luontoa kunnioittaen.
Seuraa Meitä

Katso löytyykö tuttuja yrityksiä listalta…