Se tunne kun olet saanut loistavaa palvelua ja ihanat uudet hiukset!

Tutustu jäseniemme ammattitaitoisiin palveluihin.

Jäsenyritykset on listattu aakkosjärjestyksessä sinulle tutun liikkeen löytämisen helpottamiseksi.

Suomen Hiusyrittäjien Jäsenliikkeet

Hae...
Suodata
HiusVintti2
Hiusvintti on täyden palvelun parturi-kampaamo Kempeleen keskustassa. Tarjoamme monipuolisesti parturi-kampaamopalveluja; hiustenleikkaus, hiustenvärjäys, rakennekäsitely, kampaukset sekä Kerastase-hoidot.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-nettisivut-jasenliike-21.jpg
Tarjoamme monipuolisia kampaamo­palveluita toiveidesi mukaan. Toteutamme niin tarkat hiusten­leikkaukset, näyttävät hiusten värjäykset, valloittavat permanentit ja suoritus­käsittelyt, upeat juhla­kampaukset kuin kauniit hiusten­pidennyksetkin. Myymme myös laadukkaita hiusten­hoitotuotteita, joilla voit ylläpitää hiustesi hyvinvointia kotona. Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi HS-Salonkiin!
Seuraa Meitä
1
J.Mäki Professional on näkemyksemme nykyaikaisesta hiusten kauneudesta ja hyvinvoinnista. Tutkimustuloksiin pohjaavissa tuotteissamme käytämme mahdollisimman paljon luonnollisia raaka-aineita. Hiushoitotuotteet ovat luotu asiakkaiden tarpeiden mukaan.
Seuraa Meitä
Kampaamo-Kauneus­hoitola Diosa huolehtii hiuksesi kuntoon. Kaipasit sitten leikkausta, uutta mallia, värjäystä tai permanenttia, voit luottaa ammatti­taitoiseen työnjälkeen ja miellyttävään loppu­tulokseen.
Seuraa Meitä
Frame2
Kampaamo Frame on ympäristöystävällisempään kauneudenhoitoon keskittyvä hius- ja kauneusstudio Turun ydinkeskustassa. Tarjoamme kattavasti palveluita kauneuteen ja hyvinvointiin ekologisemmilla vaihtoehdoilla luontoa kunnioittaen.
Seuraa Meitä

Katso löytyykö tuttuja yrityksiä listalta…