Se tunne kun olet saanut loistavaa palvelua ja ihanat uudet hiukset!

Tutustu jäseniemme ammattitaitoisiin palveluihin.

Jäsenyritykset on listattu aakkosjärjestyksessä sinulle tutun liikkeen löytämisen helpottamiseksi.

Suomen Hiusyrittäjien Jäsenliikkeet

Hae...
Suodata
Kuvituskuva-3.jpg
Tuccabaja on Pohjois-Suomen suurin kampaamoketju. Löydät meidät seitsemältä paikkakunnalta. Toteutamme monipuoliset hiustenmuotoilupalvelut ja perinteisemmät käsittelyt. Kosmetologimme tarjoavat kokonaisvaltaisia kauneudenhoitopalveluita päästä varpaisiin.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Parturi-kampaamo Tyylimimmit on toiminut jo vuodesta 1995 alun alkaen Muhoksella. Yrittäjänä toimii Minna Kemppainen. Muhoksen toimi piste sijaitsee keskellä kylää 22 varressa, joten kauppareissulla on helppo käydä pyörähtämässä. Tyylimimmit on suunnattu kaiken ikäisille vauvasta vaariin! Käymme kouluttautumassa aika ajoin jotta pysymme mukana uusissa trendeissä ja tuotteissa! Nonstoppi toimii nykyään siten, että samalle päivälle varataan aika!
Seuraa Meitä
Viikin HiusStudio on vuonna 2012 avattu parturi-kampaamo Viikissä. Tarjoamme laadukkaita parturi-kampaamopalveluita yksilöllisesti asiakasta kuunnellen. Meillä yhdistyy rento ja rauhallinen ilmapiiri, ammattitaito sekä lämminhenkisyys – hyvää palvelua unohtamatta.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-3.jpg
VOX:in parturi-kampaamo palveluihin kuuluu mm.hiustenleikkaukset, värjäykset, permanentit, hää-ja juhlakampaukset, ja ripsien ja kulmien värjäys. Tony perusti VOX:in vuonna 2013 ja liiketyön ohella hän toimii Goldwellin freelancer-kouluttajana. Tony on tullut pronssille Goldwellin Colorzoom challenge kisassa vuosina 2015 ja 2016.
Seuraa Meitä

Katso löytyykö tuttuja yrityksiä listalta…