Se tunne kun olet saanut loistavaa palvelua ja ihanat uudet hiukset!

Tutustu jäseniemme ammattitaitoisiin palveluihin.

Jäsenyritykset on listattu aakkosjärjestyksessä sinulle tutun liikkeen löytämisen helpottamiseksi.

Suomen Hiusyrittäjien Jäsenliikkeet

Hae...
Suodata
SFD hair1
Hius- ja kauneusalan verkkokauppa palvelee kuluttaja-, opiskelija sekä ammattilaisasiakkaita 24/7/365. Kivijalkamyymälä Kirkkokatu 7, Savonlinna.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-nettisivut-jasenliike-22.jpg
Parturi- ja kampaamoalan normaalitöiden lisäksi olemme erikoistuneet hiustenpidennyksiin, rastoihin, erikoisvärjäyksiin, hiuslisäkkeisiin etc. Meiltä saat myös peruukkien leikkaukset ja huollot sekä juhla- ja hääkampaukset – erikoisuutena oikeista kukista tehdyt hiuskoristeet ja kukkasidonnat.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-nettisivut-jasenliike-23.jpg
Meillä on erityisen tärkeätä pitää ammattitaitoamme huipputasolla, jonka takaamme jatkuvalla kouluttautumisella. Toteutamme hiuksiisi trendikkäät värjäys-ja leikkausmallit, tai aina niin toimivat rakennekäsittelyt. Myös juhlassa haluamme tarjota ajanhenkiset kampaukset monenlaiseen menoon.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-3.jpg
Tapanilan Parturi on miesten hiuksiin erikoistunut parturi Tapanilassa Pohjois-Helsingissä. Teemme kaikki miesten hiusten leikkaukset ja -pesut sekä parranmuotoilut nopeasti ja helposti. Liikkeemme sijaitsee noin 100 metrin päässä Tapanilan juna-asemalta. Palvelemme asiakkaita ilman ajanvarausta – tervetuloa.
Seuraa Meitä

Katso löytyykö tuttuja yrityksiä listalta…