Se tunne kun olet saanut loistavaa palvelua ja ihanat uudet hiukset!

Tutustu jäseniemme ammattitaitoisiin palveluihin.

Jäsenyritykset on listattu aakkosjärjestyksessä sinulle tutun liikkeen löytämisen helpottamiseksi.

Suomen Hiusyrittäjien Jäsenliikkeet

Hae...
Suodata
Kuvituskuva 5
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-nettisivut-jasenliike-21.jpg
Parturi-kampaamo Salon Rina on palvellut asiakkaitaan Nurmijärvellä jo vuodesta 1984 lähtien. Vuonna 1995 siirryimme nykyiselle sijainnillemme, keskeiselle paikalle aivan Nurmijärven torin kupeeseen. Esteettömyyden ansiosta myös liikuntarajoitteisten asiakkaiden on helppo saapua meille palveltavaksi. Tarvitsitpa sitten kampaamon tai parturin palvelua, meiltä saat alan osaamista vuosien kokemuksella!
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Parturi-kampaamo Salon Studio M palvelee kolmessa eri toimipisteessä Jyväskylässä ja Jämsässä. Ajan voit varata soittamalla kyseiseen liikkeeseen. Palvelemme sopimuksen mukaan myös lauantaina ja muina ajankohtina.
Seuraa Meitä
Salon Triangelista saa kaikkia kampaamo- ja parturipalveluita. Teemme myös pienimuotoisia hiusten pidennyksiä. Käytössämme on laadukkaat System Professional, Sebastian, Eimi ja Wella Care –ammattilaissarjat, joiden tuotteita voit ostaa Triangelista kotikäyttöön. Olemme myös Suomen suosituimman hopeakorusarja Magic Silverin jälleenmyyjä Lahdessa.
Seuraa Meitä
Salon tweezer2
Parturi-kampaamo puolen töinä mm.leikkaukset, värjäykset, permanentit. Värjäys- ja permanenttiaineet ovat hajusteettomia kotimaisia SIM:in tuotteita. Kosmetologi töinä mm.ripsien&kulmien värjäys, käsi- ja jalkahoidot, kasvokarvojen vahaus, meikkaus.
Seuraa Meitä

Katso löytyykö tuttuja yrityksiä listalta…