Se tunne kun olet saanut loistavaa palvelua ja ihanat uudet hiukset!

Tutustu jäseniemme ammattitaitoisiin palveluihin.

Jäsenyritykset on listattu aakkosjärjestyksessä sinulle tutun liikkeen löytämisen helpottamiseksi.

Suomen Hiusyrittäjien Jäsenliikkeet

Hae...
Suodata
pesupaikka-modattu.jpg
Frissan pyrkii palvelemaan asiakkaitaan menetelmillä ja tuotteilla, jotka eivät aiheuttaisi ärsytystä tai allergioita. Meille on tärkeää, että työympäristö on hajusteeton ja turvallinen. Siksi palveluihimme eivät kuulu värjäykset eikä permanentit.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-3.jpg
Olemme vuonna 1921 perustettu peruukkeihin ja maskeeraustarpeisiin keskittyvä perheyritys. Alaliikkeestämme löytyy peruukkimyymälä ja peruukkipalvelut: peruukkien myynti ja huolto. Yläliikkeestä löytyy maskeeraus ja meikkaustuotteet, vuokrattavat peruukit sekä joulupukinvarusteet. Perustamisestamme lähtien tavoitteenamme on ollut löytää asiakkaillemme sopivin ratkaisu
Seuraa Meitä
Kuva-2-13.jpg
Hårstudio Martina är en ny salong i Terjärv centrum som består av följande tjänster: -Klippningar -Färgningar -Permanentbehandlingar -Kamningar -Vårdbehandligar -Färgning av ögonbryn och fransar -Formning av skägg mm. – Hemtjänst (Bara klippningar) ———————————————————————————— Hårstudio Martina on uusi yritys Teerijärven keskustassa joka tarjoaa seuraavia palveluita: -Hiustenleikkaukset -Värjäykset -Permanenttikäsittelyt -Kampaukset
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Helmihiuksessa palvelemme sinua vuosikymmenten kokemuksella. Käsityönä loihdimme päivittäin muun muassa hiustenleikkauksia, värjäyksiä, kiharruksia ja kampauksia. Palveluissamme käytämme vain alan parhaita, tehokkaita ja mahdollisimman hellävaraisia tuotteita, jotta voit huoletta nauttia hoidostasi. Tutustu kättemme jälkiin facebook- ja Instagram-sivullamme.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Hyrylän Hiusshop on Tuusulan keskustassa sijaitseva tyylikäs koko perheen parturi-kampaamo. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset parturi-kampaamotyöt inspiroivista leikkauksista ja värjäyksistä hiuspohjan hoitokäsittelyihin. Meiltä löydät myös laadukkaat kampaamotuotteet ja ammattilaisten vinkit hiusten hoitoon.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-nettisivut-jasenliike-22.jpg
Hius Seireeni Inge-Maj Kavanderilla on 30 vuoden kokemus hiusalasta sekä myös kansainvälistä kokemusta alalta. Meille on erittäin tärkeää, että palvelu on ystävällistä ja asiakaslähtöistä. Suunnittelemme mielellämme hiusmallit ja värjäykset yhdessä asiakkaan kanssa ja meiltä saa myös kysyä suosituksia ja ehdotuksia. Kampaamomme palveluihin kuuluvat mm. hiustenleikkuut, hiusten värjäykset, permanentit ja kampaukset.
Seuraa Meitä

Katso löytyykö tuttuja yrityksiä listalta…