Se tunne kun olet saanut loistavaa palvelua ja ihanat uudet hiukset!

Tutustu jäseniemme ammattitaitoisiin palveluihin.

Jäsenyritykset on listattu aakkosjärjestyksessä sinulle tutun liikkeen löytämisen helpottamiseksi.

Suomen Hiusyrittäjien Jäsenliikkeet

Hae...
Suodata
Kuvituskuva 5
Salon Henna on pietarsaarelainen parturi-kampaamoyritys, josta saat kaikki alan palvelut.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Moodista saat kaikki parturi-kampaamon palvelut. Hiustenvärjäykset, vaativammat raidoitus-, balayage ja vaalennustyöt, parturipalvelut ja kaikki uusimmat trendit koulutetuilta ammattilaisiltamme. Olemme erikoistuneet myös pidennyksiin!
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-nettisivut-jasenliike-23.jpg
Liikkeiden ja konseptimme luoja, kampaajalegenda Pepe Åhman avasi ensimmäisen liikkeen 1972 kasarmintorille. Upea matkamme tähän päivään on sisältänyt kestävyyttä, luovuutta, monia leikattuja sekä värjättyjä hiuksia, peräti lähes 500t värjäystä. Me olemme täynnä intohimoa hiuksiin ja kauneuteen sekä muotiin. på:n viisi liikettä palvelevat Helsingissä, Espoossa ja Tikkurilassa. Olemme sinua ja hiuksiasi varten – parasta hiuksillesi. Tervetuloa!
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-nettisivut-jasenliike-21.jpg
Parturi-kampaamo Salon Rina on palvellut asiakkaitaan Nurmijärvellä jo vuodesta 1984 lähtien. Vuonna 1995 siirryimme nykyiselle sijainnillemme, keskeiselle paikalle aivan Nurmijärven torin kupeeseen. Esteettömyyden ansiosta myös liikuntarajoitteisten asiakkaiden on helppo saapua meille palveltavaksi. Tarvitsitpa sitten kampaamon tai parturin palvelua, meiltä saat alan osaamista vuosien kokemuksella!
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Parturi-kampaamo Salon Studio M palvelee kolmessa eri toimipisteessä Jyväskylässä ja Jämsässä. Ajan voit varata soittamalla kyseiseen liikkeeseen. Palvelemme sopimuksen mukaan myös lauantaina ja muina ajankohtina.
Seuraa Meitä
Salon Triangelista saa kaikkia kampaamo- ja parturipalveluita. Teemme myös pienimuotoisia hiusten pidennyksiä. Käytössämme on laadukkaat System Professional, Sebastian, Eimi ja Wella Care –ammattilaissarjat, joiden tuotteita voit ostaa Triangelista kotikäyttöön. Olemme myös Suomen suosituimman hopeakorusarja Magic Silverin jälleenmyyjä Lahdessa.
Seuraa Meitä
Salon tweezer2
Parturi-kampaamo puolen töinä mm.leikkaukset, värjäykset, permanentit. Värjäys- ja permanenttiaineet ovat hajusteettomia kotimaisia SIM:in tuotteita. Kosmetologi töinä mm.ripsien&kulmien värjäys, käsi- ja jalkahoidot, kasvokarvojen vahaus, meikkaus.
Seuraa Meitä

Katso löytyykö tuttuja yrityksiä listalta…