Se tunne kun olet saanut loistavaa palvelua ja ihanat uudet hiukset!

Tutustu jäseniemme ammattitaitoisiin palveluihin.

Jäsenyritykset on listattu aakkosjärjestyksessä sinulle tutun liikkeen löytämisen helpottamiseksi.

Suomen Hiusyrittäjien Jäsenliikkeet

Hae...
Suodata
Kuva-2-13.jpg
Seuraa Meitä
Kuva-2-6.jpg
Teemme tyylisi mukaiset hiustenleikkaukset, sävähdyttävät värjäykset ja permanentit. Meiltä saat myös hää- ja juhlakampaukset suurta päivää varten sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki hiuskäsittelyt yksilöllisesti ja laadukkaasti niin, että voit lähteä liikkeestämme rentoutuneena, tyytyväisenä ja tyylikkäänä.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Olemme nuorekas ja ammattitaitoinen kampaamo Lappeenrannan keskustan alueella. Toimipisteitä meillä on kaksi ja ne sijaitsevat Oksasenkadulla ja Kiviharjunkadulla. Palveluihimme kuuluu kaikki parturi-kampaamo palvelut. Lisäksi meiltä löytyy peruukkipalvelut ja geelilakkaukset.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Meiltä saat monipuoliset ja yksilölliset parturi-, kampaamo-, meikki- ja kynsipalvelut laadulla ja aidolla ammattitaidolla. Iloinen ja osaava henkilökuntamme suunnittelee ja toteuttaa palvelut toiveidesi mukaan. Jatkuva kouluttautuminen ja tyylien seuraaminen takaa onnistuneen lopputuloksen. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan viihtyisään parturi-kampaamoomme.
Seuraa Meitä
Kuva-2-12.jpg

Parturi-Kampaamo Taina Lantiainen

Hiusalan taitava ammattilainen, joka tarjoaa asiantuntevaa ja näkemyksellistä palvelua, olipa mielessäsi sitten hiustenleikkaus, siistiminen tai uusi kampaus tai väri.
Seuraa Meitä

Katso löytyykö tuttuja yrityksiä listalta…