Se tunne kun olet saanut loistavaa palvelua ja ihanat uudet hiukset!

Tutustu jäseniemme ammattitaitoisiin palveluihin.

Jäsenyritykset on listattu aakkosjärjestyksessä sinulle tutun liikkeen löytämisen helpottamiseksi.

Suomen Hiusyrittäjien Jäsenliikkeet

Hae...
Suodata
Kuvituskuva-nettisivut-jasenliike-22.jpg
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-nettisivut-jasenliike-22.jpg
Päätähti on asiakasystävällinen täyden palvelun parturi-kampaamo. Palvelemme niin pieniä kuin varttuneita asiakkaita. Panostamme asiakaspalveluun ja tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. Henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti, joten meiltä onnistuu uusimpien trendien mukainen hiusmuotoilu ja värjäykset. Kihara- ja tukikäsittelyjä unohtamatta.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Palveluvalikoimastamme löydät kampaamo- sekä parturi palvelut, värjäykset, raidoitukset, vaalennukset, kihara-ja suoristuskäsittelyt, pidennykset, kampaukset sekä meikkaukset juhlaan sekä arkeen. Liikkeestämme löytyy myös laaja valikoima Bergman peruukkeja.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Parturi-Kampaamo Raija on lämminhenkinen täyden palvelun parturi-kampaamo Turun keskustassa. Olemme erikoistuneet hiuspohjan ongelmien hoitoon ja palvelemme jokaista asiakasta aina lapsista aikuisiin iloisella sekä ammattitaitoisella otteella. Tule meille, kun haluat hiuksillesi helppoutta, tukea, terveyttä ja kauneutta.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Palveluihimme kuuluu mm. leikkaukset, värjäykset, kiharakäsittelyt, ripsien ja kulmien värjäykset, kampaukset, hoidot ja hiustenpidennykset. Meiltä löydät myös laadukkaat kotihoitotuotteet, ja saat asiantuntemuksemme käyttöösi valitessamme oikeat tuotteet juuri sinulle.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Tervetuloa KahviKortteliin. Pauligin muutettua satamaan, sain kauan kaivatun tilan liikkeelleni uudesta asuinalueesta, osoitteessa Kahvipavunkuja 4. Vankan ammattitaitoni lisäksi liikkeestäni löytyy Kérastasen monipuolinen hoitosarja ja tuoksuton SIM sensitive.
Seuraa Meitä

Katso löytyykö tuttuja yrityksiä listalta…