Se tunne kun olet saanut loistavaa palvelua ja ihanat uudet hiukset!

Tutustu jäseniemme ammattitaitoisiin palveluihin.

Jäsenyritykset on listattu aakkosjärjestyksessä sinulle tutun liikkeen löytämisen helpottamiseksi.

Suomen Hiusyrittäjien Jäsenliikkeet

Hae...
Suodata
Hiusyrittäjät yrityskuva elstyle
Parturi-kampaamo Elstyle, meillä on lupa rentoutua! Palveluihimme kuuluvat: hiustenleikkuut, hiustenvärjäykset, hiustenpidennykset, permanentit, kampaukset, sekä kulmien ja ripsien värjäykset/muotoilu.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Meiltä saat monipuoliset kampaamo-, ja parturipalvelut, rakennekynnet, kasvohoidot, sokeroinnit, meikkaukset, ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä ripsipermanentit ja lashliftit ammattitaidolla. Kouluttaudumme jatkuvasti pysyäksemme ajan hermolla sinua varten.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva 5
Free Hair tarjoaa ammattitaitoista työtä ja asiakaspalvelua, sekä laadukkaita tuotteita sinulle ja hiuksillesi. Henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti, joten meiltä saa uusimpien trendien mukainen hiusmuotoilu ja värjäykset. Tervetuloa siis Parturikampaamo Free Hairiin!
Seuraa Meitä
groovestyle1
Groove Style parturi-kampaamot löydät Mikkelin keskustasta osoitteesta Maaherrankatu 21 ja Anttolasta osoitteesta Vanhanpappilantie 3. Meiltä mm. hiustenleikkaukset, värjäykset, kampaukset sekä parran ja viiksien käsittelyt.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-nettisivut-jasenliike-19.jpg
HairHouse on viihtyisä parturi-kampaamo keskeisellä paikalla Seinäjoen keskustassa. Asiakkaidemme viihtyvyys ja tyytyväisyys on meille tärkeintä. Keskitymme palvelemaan jokaista asiakasta hänelle parhaiten sopivana aikana. Henkilökuntamme on kokenutta ja ammattitaitoista. Koulutamme itseämme jatkuvasti lisää ja suhtaudumme työhömme intohimolla. Parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi valikoimaamme kuuluvat peruukkipalvelu, meikkauspalvelu, hiustenpidennykset, ripsien kestotaivutus sekä klassiset ripsienpidennykset.
Seuraa Meitä
Kuvituskuva-nettisivut-jasenliike-22.jpg
Palvelee sinua kokonaisvaltaisesti ja hoitaa kauneuttasi ammattilaisten ottein. Kauneutesi on meille tärkeä asia! Hiusateljé Monica Heiskari on kaikkien parturi-kampaamo ja kauneushoitola, jonka henkilökunta hallitsee nykypäivän trendit hiustenleikkauksissa ja hiustenvärjäyksissä
Seuraa Meitä

Katso löytyykö tuttuja yrityksiä listalta…