Parturi-kampaamo Frissan: Haemme työntekijää / sopimusyrittäjää (Espoo)

ilmoitus voimassa

Frissan on Espoossa sijaitseva hiusten leikkauksiin erikoistunut parturi-kampaamo, jossa ei tehdä kemiallisia käsittelyitä. Avaamme tammikuussa Viherlaaksoon uuden liikkeen, ja kaipaamme joukkoomme nyt Parturia, joka hiusten leikkauksien lisäksi taitaa parran muotoilun. Veitsitaidot suuri plussa! Toki taitava parturi-kampaaja on aina meille tervetullut.

Sinun ei tarvitse olla paras, mutta sinulla tulee olla halua kehittyä ja intoa ammattia kohtaan. Meillä saat olla oma itsesi, kunhan kunnioitat työkavereitasi ja asiakkaitasi. Pyrimme tuomaan jokaisen ammattilaisen omat vahvuudet esille, jotta erotutaan eduksemme ja pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme parhaamme mukaan. Huomiothan, että hajusteettomana yrityksenä henkilökunnankin tulisi olla hajusteeton.

Jos olet kiinnostunut tekemään töitä hajusteettomassa ja “kemikaalittomassa” parturi-kampaamossa, jossa tunnelma on rento ja rauhallinen, otathan yhteyttä Heidin 045 867 1699 tai heidi.morelius@frissan.fi Liikkeeseen saa myös aina tulla piipahtamaan. www.frissan.fi

Kerro kavereille:

Jaa