Ilmoitustaulu

Ilmoitustaulu on Suomen Hiusyrittäjien jäsenille maksuton. Voit jättää ilmoituksesi tälle sivulle.

Mene lomakkeeseen ja täytä/valitse sopivat vaihtoehdot. esim. sopimusyrittäjä tai vuokratuoli paikka, kerro ilmoitustekstissä oleelliset tiedot tarjolla olevasta paikasta, tuotteesta tai tavarasta, sekä jätä omat yhteystietosi. Liitäthän ilmoitukseesi myös kuvan/kuvia.

Et ole jäsen? Soita toimistolle p. 010 338 4463.

Löytyykö Sinulle Jotain...

Jos haluat myydä jotain hiusalaan liittyvää, etsit alan työntekijää, tarjoat vuokratuolia tai sopimusyrittäjän paikkaa, niin ilmoitustaulumme on sinua varten.

ilmoitus voimassa

Myydään parturi-kampaamo-hoitola liiketoiminta / Helsinki

Lisätty: 22/04/2022

Oletko innokas innokas ja motivoitunut parturi-kampaaja, joka haluaa kehittää kauneutta, terveyttä ja hyvää oloa tarjoavaa liikettä eteepäin? Länsi-Helsingissä, kauppakeskuksessa 14 vuotta toiminut parturi-kampaamo-kauneushoitola kaipaa uutta vetäjää nykyisen omistajan eläköitymisen vuoksi. Yrityksessä toimii vankan työkokemuksen ja hyvän asiakaspiirin omaavia kauneusalan yrittäjiä.

Ota yhteyttä myyjään

ilmoitus voimassa
Lisätty: 20/04/2022

Olisitko juuri Sinä vailla vuokratuolipaikkaa kiinteällä kk vuokralla? Tarjolla ihana paikka Hyvinkään keskustan alueella innokkaalle, positiiviselle ja omaa asiakaskuntaa omaavalle parturille tai kampaajalle. Kampaaja saa työskennellä haluamillaan teknisillä tuotteilla ja haluamallaan tavalla. Myös päiväkohtainen vuokraus on mahdollista.

Ota yhteyttä myyjään

ilmoitus voimassa
Lisätty: 07/12/2021

Frissan on Espoossa sijaitseva hiusten leikkauksiin erikoistunut parturi-kampaamo, jossa ei tehdä kemiallisia käsittelyitä. Avaamme tammikuussa Viherlaaksoon uuden liikkeen, ja kaipaamme joukkoomme nyt Parturia, joka hiusten leikkauksien lisäksi taitaa parran muotoilun. Veitsitaidot suuri plussa! Toki taitava parturi-kampaaja on aina meille tervetullut.

Ota yhteyttä myyjään

ilmoitus voimassa
Lisätty: 28/05/2021

Oletko haaveillut muutosta Suomen Lappiin?

Parturi-kampaamo Ritva on Ivalossa toimiva perinteikäs perheyritys, jonka tiimiin etsimme ammattitaitoista asiakaspalvelijaa.

pakaritva@gmail.com

Manne Rekonen p. 0400-468 065, Heli Kiviniemi p. 040-839 5685

Ota yhteyttä myyjään

ilmoitus voimassa
Lisätty: 27/04/2021

Sinusta osa PÅ-tiimiä?

Haemme vahvistusta Salon Pepe Åhman Tikkurilan toimipisteeseen toukokuun
alusta alkaen. Haluamme kouluttaa ja kehittää henkilökuntaa sekä yritystä, pysähtyminen ei ole meidän juttu! Laitetaan siis yhdessä hiusala loistamaan!

Ota yhteyttä myyjään

Jaa