NÖYRIMMÄT KIITOKSET – Hair and Beauty Finland 18.-19.3.2022

Hair and Beauty Finland – messuja sekä Hair Open 2022 – kilpailuja vietettiin Helsingin Wanhassa Satamassa 18.-19.3.2022. VIHDOIN!

Olemme onnellisia, häkeltyneitä ja ennen kaikkea kiitollisia siitä, että te arvoisat hius- ja kauneusalan ammattilaiset ja edustajat mahdollistitte tapahtuman onnistumisen! <3

Kiitos kaikille mahtaville näytteilleasettajillemme mukana olosta ja panoksestanne tapahtumassa <3 Teidän kanssanne oli mahtavaa työskennellä!

Kiitos kaikille sponsoreille: Lifa Air, Desinfio, Miraculos, Saether, Schwarzkopf, KAO Finland, Pivot Point.

Kiitos kaikki arpajaispalkintoja lahjoittaneet yritykset. Kiitos Hairbesties arvonnan pääpalkinnosta!

Kiitos pitkäaikainen yhteistyökumppanimme PINNI.

Kiitos loistavat luennoitsijamme Mika Järvinen, Mari Tikkari – Welling, Mila Andersén, Harri Åkerberg, Teemu Ariluoma, Ilkka Wäck, Sari Tukia-Kärki sekä Katja Laitinen.

Kiitos IdHAIR, Joni Pekkala ja Saether inspiroivista ja mukaansa tempaisevista näytöksistänne!

Kiitos Hair Open 2022 – kilpailuun ilmoittautuneille ja osallistuneille!

Kiitos Hair Open 2022 – kilpailun ammattitaitoisille tuomareille: Marja Sillanpää, Toni Kylätasku, Kati Suokas, Iisakki Nummi, Anna-Kaisa Pulkkinen, Kati Metso, Sanna Ruskomäki ja Laura Aaltonen.

Kiitos kilpailukomissaari Helena Kuortti, sekä lavatuomarit Niina Rahkonen ja Riina Kupla.

Kiitos kaikille messuille mukana olleille vapaaehtoisille korvaamattomasta työstänne.

Kiitos loistava ja huikea juontajamme Kati Vasell.

Kiitos todella taitavalle valokuvaajallemme Janne Torikka Photography.

Kiitos tekniikan hoitamisesta Junski Hannikaiselle.

Kiitos Wanha Satama ja Ravintola Soima mutkattomasta ja erittäin sujuvasta yhteistyöstä sekä mahtavista tiloistanne!

Ja ennen kaikkea, KIITOS TEILLE MESSUKÄVIJÄT!!! <3 Ihanaa, että olitte mahdollistamassa Hair and Beauty Finland – messut kanssamme! Oli mahtavaa nähdä iloisia kasvoja ja jälleen näkemisen riemua. Tapahtumakuvia ja tunnelmia jaetaan lähiaikoina lisää Hair and Beauty Finland – verkkosivuille sekä sosiaalisen median kanaviimme Facebookissa ja Instagramissa. Tägätätkää myös omia messumuistojanne Instassa ja Facessa @hairandbeautyfinland (#hairandbeautyfinland #hairopen2022 #suomenhiusyrittäjät #hiusyrittäjät). Instagramin stoorissa onkin ollut ihana messutunnelma koko tapahtuman ajan <3 kiitos kaikille tägäyksistä <3

PS: Mitä mieltä olette, ensi vuonna uudelleen??

Teksti: Tiina Haapapuro