RAHAN ARVOISIA ETUJA YOUNG PROS-RYHMÄLLE

Young Pros on neuvotellut Face Helsingin kanssa mahtavan yhteistyötarjouksen, joka on voimassa vuoden 2016 loppuun saakka. Tähän kannattaa ehdottomasti tarttua!

- Mask-kestoväripaketti 100 vapaavalintaista sävyä + kaikki hapetteet (7 vol, 10 vol, 20 vol, 30 vol ja 40 vol) +värikartta, yht. 699 € + alv (norm. 1050 €). Tämän jälkeen värejä saa ostaa ilman sitoumuksia -25 % keskittäjähintaan.

- A New Colour kestoväripaketti 100 vapaavalintaista sävyä + hapetteet (10 vol, 20 vol, 30 vol ja 40 vol) + voidepohja + värikartta, yht. 699 € + alv (norm. 1054 €). Tämän jälkeen värejä saa ostaa ilman sitoumuksia -25 % keskittäjähintaan.

- Essential Haircare aloituspaketti 252 euroa (etu 2016 hinnoin huima 37 %)

- More Inside vapaavalintaiset muotoilutuotteet 2+1 (osta kaksi, saat kolmannen tekniseen käyttöön veloituksetta). Jatkossa tekniset tuotteet -50 %.

Mask-kestoväreissä on 100 sävyä, vaalennusvärit tummuuksilla 11 ja 12, vaalennus jopa 5 astetta, 100 % harmaanpeitto. A New Colour on ammoniakiton ja täysin hajuton kestoväri, joka antaa luonnolliset ja vivahteikkaat lopputulokset. 100 sävyn paketilla saa siis täysin kattavasti kaikkea varastoon oman tarpeen mukaan. Värejä voi sekoittaa keskenään ja Maskilla onnistuu myös kevytvärien tekeminen.

Paketit voi ostaa 1 kerran / asiakas. Etu voimassa 2016 vuoden ajan ja ainostaan Young Pros-yhteistyön tiimoilta. Jatkossa asiakas saa hyödyntää meidän kuukausittain vaihtuvat kampanjat, joissa ei ole minimiostomääriä tai sitoumuksia.

Tukea nuorille yrittäjille

Suomen Hiusyrittäjien Young Pros on oma verkostoitumisryhmänsä alle 10 vuotta vanhojen yritysten yrittäjien kanssa. Ryhmän kantavat voimat Johanna Simola, Mari Ahonen sekä pian ryhmästä poistuva, juuri 10 vuotta täyttäneen TukkaTaiga yrityksen Marja Harjamaa uudelleen aktivoivat ryhmän vuonna 2012. Young Pros -ryhmä levittää hiusalan ilosanomaa, auttaa uusia yrittäjiä ja kouluttautuu.

Young Pro's jäsenten ylläpitämä blogi löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ!